top of page

Op 21 november waren we in De Bilt om op verzoek van organisatie Mens De Bilt voorlichting te komen geven. Na een korte voorstel ronde zijn we gestart met de voorlichting "In gesprek met de pleger van huiselijk geweld". Een inter actieve voorlichting waar veel wordt verteld en tevens er mogelijkheid is om veel vragen te stellen. Een mooie combinatie omdat vaak alle deelnemers weer andere vragen hebben vullen ze elkaar met extra kennis. Na anderhalf uur was de voorlichting voorbij. Om ons zelf scherp te houden vragen we altijd feedback die we soms ook toegestuurd krijgen. .Deze organisatie stuurde ons feedback.waar we heel blij van worden.

Deel van alle Feedback:

- Ik vind het heel goed dat hij zijn verhaal aan professionals verteld.

- door het hele verhaal heen bleef ik dat kleine jongetje zien waar niemand aandacht voor had. ik had hem aan het einde wel een knuffel willen geven.

- Ik denk dat overal waar weinig kennis is van huiselijk geweld dit een goed verhaal is om te horen.

-Misschien nog wat strakkere sturing of (nog) langer de tijd om het complete verhaal naar voren te laten komen.


De laatste regel begrijp ik goed. De voorlichting bestaat uit 3 delen. 1963 - 1979, 2013 - 2015, 2015 - heden. In deze voorlichting wordt van 1979 tot 2013 in verband tijdsduur (anderhalf uur) niet nader over gesproken. Puntje om daar toch ook eens over na te denken.

Gelukkig was na afloop iedereen blij met de nieuwe kennis die ze kunnen gaan inzetten. Het was weer een geslaagde middag.

bottom of page