top of page

Ons Groei, Groei door, en blijf Groeien beloningssysteem

beloningsysteem bewerkt.png

Het Groei, Groei door en blijf Groeien beloningssysteem is exclusief voor de 
Agressie, en daarna? Supportgroepen

 

Waarom moet een pleger van huiselijk geweld aan zichzelf werken?

Hij/zij kan alleen maar verliezen. Deze vraag stelt René Haring al jaren aan professionals. Je wordt er een beter mens van wordt vaak geantwoord.

Na diverse jaren praten, denken, ontwikkelen denken wij dat we de oplossing hebben. Het is de Agressie, en daarna? Hanger. Groei, Groei door, en blijf Groeien geworden.

 

Hoe werkt het?

Als deelnemer kom je binnen in één van de Agressie, en daarna? Supportgroepen.  Na enkele keren te zijn geweest ontvang je de Member Hanger samen met een bijbehorend Certificaat. Door je aanwezigheid en je steeds terugkerende inzet kan je doorgroeien naar Supporter en Key-Holder. Deze groei is binnen een groep en worden steeds beloond met een groei Hanger en het daarbij behorende Certificaat. Mocht je het leuk gaan vinden om andere personen met een agressie probleem te helpen dan gaan we in gesprek of je het beroep van ervaringsdeskundigheid leuk zou vinden. En als de deelnemer dat zou willen starten we fase twee. De deelnemer gaan we helemaal begeleiden naar het beroep van ervaringsdeskundigheid in de meest brede zin van het woord en groeien ze naar Supporter NL, Allover Support NL, en Area Support NL wat uiteindelijk weer een baan binnen Agressie, en daarna? kan opleveren. Op deze manier wordt iedere deelnemer beloond voor zijn inzet, zijn groei, zijn stappen. De deelnemer krijgt ook een netwerk met gelijkgestemden waardoor blijven praten makkelijk blijft. En vaak krijgen ze weer een perspectief naar een nieuwe toekomst, werk, en een andere ik.

bottom of page