top of page

Expositie # ZIE 2018

Ook in 2018 hebben we meegedaan aan Expositie #ZIE . De buiten expositie van fotograaf Judith Keessen vraagt jaarlijks aandacht voor huiselijk geweld in diverse gemeenten. Op de foto's zijn personen te zien die zelf te maken hebben gehad met huiselijk geweld en/of seksueel geweld. Ze hebben de kracht gevonden om het huiselijk geweld te laten stoppen en achter zich te laten. Deze kracht zetten ze nu in om andere te informeren dat huiselijk geweld kan stoppen. De Quotes die op de foto's staan zijn uitspraken van de geportretteerde zelf wat uiteindelijk huiselijk geweld weer bespreekbaar maakt met het publiek. In 2018 waren er voor het eerst ook 3 binnen exposities hiervan te zien.


De buiten expositie #ZIE deed dit jaar de volgende plaatsen aan: Weesp, Huizen, Hilversum, Naarden, Bussum, Kortenhoef, Laren, Almere, Blaricum en Utrecht.


De binnen expositie #ZIE was te zien in: Eenmes, Utrecht (Wilhelmina Kinder Ziekenhuis) en Woudenberg.


Wilt u deze expositie ook gebruiken om huiselijk geweld bespreekbaar te maken neemt u dan contact op met fotograaf Judith Keessen of klikt op de link boven aan.

bottom of page